avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 5 coproprietari, eu detin o parte mica din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 5 coproprietari, eu detin o parte mica din acest teren, ...

Suntem 5 coproprietari, eu detin o parte mica din acest teren, 500 m din 3000, insa as vrea sa il pastrez pentru ca este mostenire. Acest teren are 19 m deschidere.
Ceilalti vor sa vinda si vor sa fac iesirea din indiviziune cu ei sau cu noul proprietar. Iesirea din indiviziune poate sa imi dea o deschidere de 3m? Am 500 m dar daca mi va da pe deschidere de 3 m mai bine il vand acum
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:01, 17 Noiembrie 2024
Depinde ce zice urbanismul, ce aparari va faceti, ce modalitate de a iesi din indiviziune vedeti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cu respect vă adresez următoarea întrebare: un ... ildiko-etelka ildiko-etelka Bună ziua, Cu respect vă adresez următoarea întrebare: Un teren de 3000 de metri pătrați are patru coproprietari. Doi au câte 1000 de metri ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune vaalmy2 vaalmy2 In urma unei succesiuni , o suprafata de teren s a impartit tuturor sucesorilor in mod egal , respectiv 6 persoane . Una din cele sase s a ocupat de cadastru , ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan in indiviziune - nu reusesc sa dau de ceilalti mostenitori. anyidulike anyidulike Buna ziua ! Am un teren intravilan ( cu un imobil construit pe el) obtinut printr-un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere. Persoana de la ... (vezi toată discuția)