avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara. Pronunțarea Instanței de judecată, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara. Pronunțarea Instanței de judecată, într-un proces ...

Bună seara. Pronunțarea Instanței de judecată, într-un proces care a durat 4 ani,apare pe portal,deci o pot vizualiza, doar parțial, adică nu am acces pentru descărcare, deși folosesc parola atribuită de Instanță. Deși pronunțarea s a făcut la data de 18.09.2024,aceasta nu a fost redactată, nu am primit nimic nici prin corespondenta. Ce ar trebui să fac în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Vasilica Petre , utilizator 19:42, 17 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce scop doriti sa faceti ceva?
În pronunțare,Instanta specifică termenul de 30 de zile de la comunicare pentru drept de apel.Care comunicare se ia în considerare, cea din 18 09 2024 ,de pe portal,sau se considera 30 de zile de la data la care o primesc prin corespondenta?
Ar fi în regulă să solicit informații la Registratură ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
Vasilica Petre, utilizator
De la data la care primiti hotararea motivata acasa se calculeaza 30 de zile. Puteti intreba la arhiva despre motivare si redactare.
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)