avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, in urma cu 2 săptămâni mi s a suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, in urma cu 2 săptămâni mi s a suspendat permisul de ...

Salut, in urma cu 2 săptămâni mi s a suspendat permisul de conducere a 2a oara intr un an
Si mi s a marit perioada de suspendare
Întrebarea mea este daca pot dă redobândirea pentru reducerea perioadei de suspendare
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:31, 17 Noiembrie 2024
Buna ziua

Conform art. 104 din OUG 195/2002 nu puteti beneficia de reducerea perioadei de suspendare daca perioada de suspendare a fost majorata conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare examen redobandire anonim90 anonim90 Buna ziua, in 22 noiembrie 2018 am produs un accidemt cu victime, din cauza neacordari de prioritate. Victima nu a depus plangere iar in data de 4 Aprilie 2019 ... (vezi toată discuția)
Pot da examen 13/15? ku990 ku990 In urma pierderii unei contestatii si nepredarii a permisului de conducere, pedeapsa mea s-a majorat la 60 zile . Am permis de 4 ani iar in ultimii 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis uclaudiualexandru uclaudiualexandru Buna ziua. Pt redobandirea permisului ce trebuie sa fac daca a trecut perioada cu dovada. unde trebuie sa ma prezint? si in cat timp dupa dovada trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)