avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună ziua! Doresc să achiziționez un autovehicul ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună ziua! Doresc să achiziționez un autovehicul rulat din ...

Bună ziua!
Doresc să achiziționez un autovehicul rulat din Europa(Italia). Se va face factură externă între persoane juridice plătitoare de TVA. Întrebarea mea este urmoarea. Voi plăti factura fără IVa(TVA) în momentul achiziției,dar îl voi plăti 50% în momentul înregistrări în România?
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2024
achipaula, utilizator

Alte discuții în legătură

Achiziții intracomunitare romisoldan romisoldan Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt srl neplatitor de tva si nu detin un cod de tva pentru tranzacțiile intracomunitare Am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara mijloc de transport second-hand anigb2 anigb2 Buna seara, Doresc sa achizitionez o masina second-hand in valoare de 15.000 euro din Italia. Firma din Italia si firma mea este platitoare de TVA. Pentru ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Doresc sa ma lamuresc in privinta urmatoarei probleme: Sunt o SC platitoare de TVA in Romania si fac livrari de produse finite de lemn in Italia. ... (vezi toată discuția)