avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am vazut un topic despre un furt din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am vazut un topic despre un furt din magazine,eu am ...

Buna ziua,am vazut un topic despre un furt din magazine,eu am lucrat la un depozit de Haine in olanda si la acel depozit erau 2 posturi unde se aruncau cartoane si alt post unde veneau carucioarele Cu cartoane si cu gunoaie si trebuiau sortate gunoaiele la folii si carton plastic cei ce lucrau acolo tot timpul isi aduceau in rucsac ce se mai gasea prin gunoaie si erau si se gaseau si lucruri mai de valoare,eu am vazut ca acele persoane isi umplu rucsacele am indraznit si eu sa IAU 2 packuri de tricouri cu cate 6 tricouri de 3 euro bucata care le.am gasit prin niste cutii Nici nu m.am uitat la ele am crezut ca sunt xl ele find m cand am fost oprit de securitate care a facut checking exact la a doua pauza normal nu se facea si am fost prinsi 2 sau 3 persoane,un baiat a avut un rucsac plin eu doar 2 packuri de tricouri ce valorau maxim 36 euro.Am fost la sectie m.au amprentat am declarat ca si eu mam luat dupa ceilalti daca ei au luat am vrut sa IAU si eu ceva si am semnat o amenda de 200euro am fost incadrat la delapidare nu sunt sigur ca furt,dar in ultimele luni am avut numai joburi pe perioade scurte firma nu a .ai avut comenzi multe,si dupa accea am stat pe camera si cand am inceput munca a trebuit sa platesc chiria din urma,am gasit un job dsr trebuie sa astept si cei de la noua agentie imi vor face vog si daca de mai mult de 7luni de cand s.a intamplat nu ma vizitat politia pentru ca amenda ar fi trebuit sa se fi Marit nu stiu unde a venit amenda ca eu a trebuit sa plec in 3 zile de la cazarea de atunci.acum sunt nelamurit daca pe cazierul din olanda se scrie si acea fapta pentru ca am inteles de la o persoana ca faptele grave se scrie pe cazier si ca sunt niste criterii dupa care se decid daca pot incepe alt job sau nu cand este cerut un cazier vog de la o firma.Imi puteti da o informatie in acest sens,o sa apara pe cazier acea fapta sau este posibil de la cei de la.justitie sa scrie ca sunt apt pt un alt job pentru ca mia parut rau pentru fapta si nu sunt un pericol pentru societate acea find prima fapta.

Alte discuții în legătură

O intrebare simpla obor obor buna ziua sunt nou si am si eu o nelamurire mai exact [b]ce sa fac si ce se va intanpla in urmatorul caz[/b]: acum ceva luni mai exact 4 luni am lucrat ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda ca sa scap de dosar penal, resultat dintr-o intamplare nefericita mircea2014 mircea2014 Buna ziua, Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna. Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)
Comision munca in strainatate? AlexandruFlorin999 AlexandruFlorin999 Buna dimineata, Pe data de 15.02 a.c. am semnat un contract de mediere cu o firma, in vederea angajarii in strainatate ( munca la depozit de legume, fructe ... (vezi toată discuția)