avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cu primul meu sot avem un apartament împreună. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cu primul meu sot avem un apartament împreună. Am divorțat ...

Cu primul meu sot avem un apartament împreună. Am divorțat și nu am făcut partaj. M-am recăsătorit, dacă mor ,actualul sot are dreptul la acest apartament? Cine moștenește partea mea din aceasta casă din prima căsătorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 18 Noiembrie 2024
mostenitorii dvs.. sot daca va mai fi sot si in viata, copiii dvs daca aveti, parintii daca nu aveti copii si sunt in viata, fratii dvs..
oricum, nu ramane fostului sot.
daca nu veti avea mostenitori legali si nici nu lasati testament, ia statul prin primarie.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de act trebuie facut ?? Gyna Gyna Buna seara!Eu si fostul sot nu am facut partaj dupa divort ,iar abia acum ,la 5 ani de la divort am reusit in sfarsit sa il conving sa facem un act pt. fiica ... (vezi toată discuția)
Donatie intre (viitori) soti wazz wazz Buna ziua, Sunt divortat, am doi copii majori, studenti, din o casatorie anterioara, si un apartament 3 camere donat(pana in momentul de fata, nepartajat ... (vezi toată discuția)
Mostenire jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)