Buna ziua , am fost in crestere copil pana in iunie , nu am avut cu cine sa il las sa merg la munca si mi-am depus actele de Somaj , in prezent voi lua 6 luni de somaj, si am aflat ca sunt din nou insarcinata , mai pot beneficia de indemnizatie crestere copil 2 ani? Sau ce ar trebui sa fac. Sa beneficiez?
Si inca o intrebare , daca eu am depus dosarul in septembrie de somaj , si luna asta noiembrie o sa iau banii dupa 20 .. intrebarea mea este , luniile iulie, august septembrie nu am avut venit . In iunie a implinit 2 ani baiatul, si luniile astea am stat acasa , si in septembrie am bagat somajul ( nu am stiut ca pot beneficica de somaj). Mai pot lua indemnizatie inca 2 ani ? Daca eu termin in aprilie somajul , si as naste undeva prin iulie . Daca depun actele ce mi-ati spus dumneavoastra cu adeverinta de la somaj si ajpis . Imi aproba ? Sau cum sa fac?
perioada eligibila CCC2 : august 2023 -iulie 2025 .. in aceasta perioada trebuie sa aveti minim 12 luni eligibile ( somaj, CCC, prestarea activitate etc.)
Insarcinata dupa icc
Madaaa
Buna ziua!
Am urmatoarea speță: inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de ICC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului ... (vezi toată discuția)