avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ramane valabila licenta de transpot?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ramane valabila licenta de transpot?

Buna ziua! Firma are licenta de transport valabila dar schimba denumirea,asociatul si adresa de sediu. Intrebarea este daca ramane valabila licenta de transpot?
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoanGRG , utilizator 18:44, 19 Noiembrie 2024
Salutare,

Nu mai bine trimiteti la autoritatea emitenta a licentei actele modificatoare emise de Registrul Comertului si o cerere de modificare a licentei? cel mai util raspuns il veti primi fix de la emitentul documentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal (retragere licenta) ? anca_mariette anca_mariette sunt o societate comerciala care pe data de 26.02.2010(intr-o zi de vineri) am depus la o autoritate de stat care licentiaza activitatea pe care o desfasor, o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)