avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Date personale pentruCitare Bună seara, Cum as putea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Date personale pentruCitare Bună seara, Cum as putea afla adresa ...

Date personale pentruCitare
Bună seara,
Cum as putea afla adresa din cartea de identitate a fratelui meu, pentru a-l putea cita intr-un proces?
Cunosc numele și prenumele, primele 9 cifre ale CNP ului și localitatea și județul în care are adresa în carte de identitate.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot afla codul localitatii ca sa aflu unde m-am nascut vrica vrica Daca am doar CNP si numele Vreau aflu locul nasterii si numele parintilor (vezi toată discuția)
Referendum 2012 monelutzu monelutzu buna seara, desi ma aflu in tara, dar nu ma aflu in localitatea de resedinta, nici in zona sectiilor de votare special amenajate in zonele de munte sau pe ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie pentru viteza maxim007 maxim007 Buna seara tuturor, Sunt un pic cam nou pe forumul aceste asa ca v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie din punctul vostru de vedere... Sunt din ... (vezi toată discuția)