Bună seara, citesc aici foarte multe mesaje și mă minunez. Eu sunt tatăl unei fetițe pentru care mă judec de 5-6 ani. Vreau să o văd și să o ajut; e copilul meu și mă voi judeca cât va fi nevoie până când copilul meu va ști că are un tată care vrea să o ajute, iar mama nu vrea și o ascunde.
Dvs., stimați avocați, care spuneți că mama nu poate fi obligată de instanță să prezinte minora pentru testul ADN, vă întreb: cum pot eu demonstra că este copilul meu dacă nu se poate face testul ADN? Sau mama face ce vrea fără să fie trasă la răspundere? De ce atunci când o femeie deschide proces de paternitate, iar tatăl copilului nu se prezintă, instanța îi dă câștig de cauză mamei? Legea nu este egală pentru ambii părinți. Îmi poate spune cineva?
Apelati la avocat bun.
Luptele se câștigă de profesioniști și fără profesioniști nu o sa va descurcați căci este un drum lung.
Ați observat bine ca exista ceva probleme dar avocatii apara și femei și bărbați și au procese în care nu își pot sfătui adversarii, mai ales ca se mai spune si ca, cine are informația are puterea.
Eu am angajat o avocată din Chișinău, Moldova, unde se judecă cazul. Sunt sigur că ea luptă pentru cazul meu, însă de vină sunt judecătorii care nu clarifică situația, ținând cont că avocatul părții, fără motiv, nu se prezintă la proces, iar judecătorii, în loc să soluționeze cazul, îl amână luni de zile. O mafie mai mare ca în Moldova nu există în Europa.
Întrebările dvs sunt retorice,un av român nu are cum sa va sfătuiască pe acest forum atât timp cât nu lucrează în legislația specifică a Republicii Moldova..Răspunsurile pe care le citiți aici se adresează unor îjustitiabili care au cauze pe teritoriul României.
Aceeasi prezumtie functioneaza si pentru celalalt parinte, e identic. Nu exista o prezumtie pentru mama si alt tratament pentru tata. Exista o prezumtie legala si ea se aplica celui care nu se prezinta.
De ce se amana in cazul dv., nu putem visa, trebuie vazut dosarul. Discutati cu avocatul dv. pentru clarificari.