avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara sunt căsătorită de 1 an cu soțul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara sunt căsătorită de 1 an cu soțul meu și avem ...

Bună seara sunt căsătorită de 1 an cu soțul meu și avem o fetita de 1 an și 7 luni as dori sa știu pot sa plec la părinți mei cu fetita? Eu și soțul meu și mama lui ne certam de mulți ani și acum recent sunt certuri mereu și numai fac față numai suport sunt nefericita. Problema e ca părinții mei nu au condiții de lux ar fi asta o problema mi-ar putea lua față?

Alte discuții în legătură

Ce se poate întampla daca plec cu copilul de acasa? Yutr Yutr Buna seara,am.si eu o intrebare,Sunt casatorita de 6 ani si am o fetița de 3 ani.Eu si sotul meu nu ne mai ințelegem ne certam mai tot timpu din cauza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Copil minor la divort loreesha loreesha Buna...dimineata! va rog sa ma ajutati spunandu-mi in caz de divort care dintre parinti are sansa mai mare de a ramane cu copilul minor?ce criterii de ... (vezi toată discuția)