avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate o mama singura fără posibilități financiare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate o mama singura fără posibilități financiare legal sa ...

Poate o mama singura fără posibilități financiare legal sa își dea acordul ca noul născut sa fie crescut o perioada de nașii care va boteza nou nascutul? Dacă da unde trebuie sa se prezinte?

Alte discuții în legătură

Probleme cu familia - suspiciune de schimbare copil la nastere paula38 paula38 Buna ziua ,stiu ca pare absurda intrebarea ,dar pentru mine problema care va fi expusa ,ma distruge interior,am 42 ani ,un frate si o mama ,tatal a murit in ... (vezi toată discuția)
Declaratie de notorietate branzovenescu branzovenescu Ce inseamna \\"declaratie de notorietate\\" si cum se obtine ea? Sunt mostenitoarea Bunicii mele, dar pentru ca in acte apare o mica diferenta la numele ei de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua având în vedere că nu s-a ajuns la un acord între ... Smeraldo Smeraldo Bună ziua având în vedere că nu sa ajuns la un acord între moștenitor testamentar și moștenitor legal , moștenitorul legal ne find trecut în ... (vezi toată discuția)