Poate o mama singura fără posibilități financiare legal sa își dea acordul ca noul născut sa fie crescut o perioada de nașii care va boteza nou nascutul? Dacă da unde trebuie sa se prezinte?
Nasii sa o ajute pe mama sa tina copilul langa ea. Un nou nascut n-are nevoie de prea multe.
Tatal are loc de munca, posibilitati? Poate sa-l dea in judecata pentru pensie de intretinere. Sunt mai multe posibilitati de obtinere suport financiar pentru cresterea copilului.
Asta cu dgsapc-ul e cu doua taisuri... ar trebui sa-i dea mamei chiar si locuinta daca nu are, cica asta ar face programul Garantia Copilului, fonduri pnnr, dar... am mai vazut postari pe aici, au fost relatate si-n presa niste cazuri ... nu-i chiar asa... pare sa fie de-o asa maniera... nu mai zic de legile astea copiate, ca erau si s-au refacut. In unele tari, ca de ex Belgia au zis, noi garantam drepturile tuturor copiilor... in Romania au mers pe politici de tintire si afirmare prin turnare, nu le garanteaza tuturor,... daca nu te da in primire medicul de familie, profesorul sau altii... sau, intr-un caz fericit, poate, sa ai niste pile.
Daca apeleaza la serviciul de asistenta sociala , sa intrebe de programul Garantia Copilului, sa i se faca plan de servicii in temeiul legii de prevenire a separarii copilului de familie.
Paternitate
ContSters87658
Buna ziua! As dori sa aflu cum pot proceda ca tatal natural al fetitei mele sa o poata recunoaste. Acum 4 ani si jumatate am avut o relatie cu un barbat si am ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire
stelianos
pot dezmosteni un copil care nu ma accepta si nu ma vrea ca mama,sunt mama biologica ,lam nascut si crescut paina la varsta de 24 ani cand sa casatorit,si dupa ... (vezi toată discuția)