Bună dimineața, ieri am fost contactata de diriginta baiatului sa merg la școală pe motiv ca ar fi avut o plangere din partea unei alte mamici ca fiul meu ar fi atins-o pe fata dansei la zona initima si ca ar fi vorbit vulgar in clasa , toate astea intamplandu-se in saptamna verde (adica 3 sapt in urma) dc abia acum au decis să îmi spuna nu a fost prea explicat...ajuns copilul acasă clar am pus întrebări, ba chiar am spus ca a fost filmat de către alt copil si ca sunt dovezi doar ca să spuna adevarul ,băiatul o tinea una si bună ca nu a făcut asa ceva ca nu a vorbit vulgar la nimeni, am sunat-o pe diriginta a auzit si dansa iar doamna o tinea una si buna, intr-un final m-am decis să ii scriu mamei fetitei in cauza si dansa a spus ca pe picior a atinso si ca el nu avea ce cauta acolo, toate intamplanduse ca fata dădea cu picioarele in fiul meu si el sa se apere o Oprea cu mainile si in acel timp a atinso pe picior. Dovezi nu sunt decat spusele mamei fetei si atât. Am umblat ieri din poarta in poarta am întrebat toti colegii lui, copii pe strada ,părinții copiilor etc, imposibil să nu il fi auzit cineva chiar si la fotbal când iesea să nu scoata vreo perla. Doamna diriginta tot spune ca va trimite protectia copilului, nu îmi este frica ptr ca eu le ofer un trai mai mult decat modest, vecinii pot spune ca de la noi nu se aud scandaluri sau sa ne vada cu alcool etc. Mai menționez si faptul ca eu sunt recasatorita iar copii i-am adus aici de un an doar...și de atunci numai ai mei sunt invinovatiti de orice , desconsiderand cartierul in care stăm si zona de unde venim, ieri să aflu de la alta mamica ca la fel s-au comportat colegii si profesorii si in trecut cu un alt copil care abia venise aici ....nu stiu cum sa fac , c'è sa fac ,cum sa ii demasc, ptr ca m-am saturat sa tot invinovateasca copii mei.
Cu cel mare am avut probleme cu profesorul de sport, adresand jigniri aspura copilului si chiar la prins de ceafa lasand semn iar a doua zi când am fost la doamna director tot baiatului ia scazut un punct la purtare....iar doamna director tot spune ca nu ii place de mine...ptr ca vin la scoala si nu sunt deacord cu deciziile lor. Pai cum sa fiu cand ei nu fac lucruri exagerate ? va rog sa îmi dati un sfat ,unde sa merg ce fac , eu nu vreau sa îmi traumatizez copii si nici sa ii chinui cu naveta la alte scoli in oras, nici măcar nu cunosc orasul bine.