avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In supermarket-uri este permisa sau nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In supermarket-uri este permisa sau nu filmatul/fotografiatul ...

Buna ziua. In supermarket-uri este permisa sau nu filmatul/fotografiatul produselor? Sunt de utilitate publica, dar majoritatea spun ca regulamentul lor intern afisat pe usa nu permite acest lucru.

Alte discuții în legătură

Fotografierea sau filmarea in spatii comerciale in cazuri de ilegalitate. AlexIS30 AlexIS30 - Pentru a proba ca exista o diferenta intre pretul afisat la raft si cel de pe bonul fiscal este legal sa facem poze sau sa filmam eticheta de la raft? Doar ... (vezi toată discuția)
Supermarketurile sunt locuri publice? Catalin.F. Catalin.F. Avem voie sa filmam/pozam,in locurile publice? Avem voie sa fimam/pozam in magazine,minimarket,supermarket,parcuri,biserici,primarii,spitale? (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)