avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Alergie alimentara severă! Bună ziua. Ținând cont ...
Discuție deschisă în

Alergie alimentara severă! Bună ziua. Ținând cont că am o fetiță cu alergie cu manifestări ...

Bună ziua. Ținând cont că am o fetiță cu alergie cu manifestări anafilactice, vă rog mult să îmi spuneți dacă au apărut normele de aplicare ale legii 4/2021 și dacă da unde le găsesc. O zi frumoasă!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt tatal unei fetite de 3 ani care are intoleranta ... razvanrd razvanrd Buna ziua, Sunt tatal unei fetite de 3 ani care are intoleranta la gluten. Luni vom incepe gradinita iar conducerea unitatii la decizia doamnei doctor ne-a ... (vezi toată discuția)
Legea pentru bolnavii cu alergii corina51 corina51 Bună ziua, are cineva informații despre aplicarea Legii nr. 4/2021, care arată că atât persoanele ce suspectează că au alergii, cât și cele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, referitor la legea 4/2021, privind protecția persoanelor ... corina51 corina51 Bună ziua, referitor la Legea 4/2021, privind protecția persoanelor alergiice, lege care există dar nu se aplica din cauza lipsei NORMELOR, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)