avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prezenta obligatorie avocat la contestare amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prezenta obligatorie avocat la contestare amenda

Buna ziua,
La Instanta,,trebuie sa am un avocat la contestarea unui PV de contraventie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 10:58, 7 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este obligatoriu.
Nu este caz penal.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, asistența juridică nu este obligatorie in astfel de situații.

Cu toate acestea, este recomandat să apelați la reprezentarea din partea unui avocat.
Multumesc.
Depinde ce doriți.Daca doriți doar sa trageți de timp pt a beneficia de permis puteți merge singur,dacă doriți o apărare mai serioasacare sa va maximizeze șansele de câștig atunci va angajați av..
Buna ziua !
Unde am afirmat ca e vorba de Permisul de conducere?
Am parcat pe un trotuar,altfel nu incapeau Pompierii,si cu o roata pe un noroi. A venit PL si mi-a transims ca mi-a acordat o amenda.
Am intrebat (si am depus fotografii) ca erau toti de pe trotuarul celalal cu rotile pe banda de noroi de langa spatiul verde) daca a fost o actiune sau doar pe mine m-a amendat in urma vreunei reclamatii.
Aveam numarul de telefon in geam si am coborat imediat ce am fost sunat.
Multumesc pentru ajutor,dar mai pe caz ! Domnule Avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe trotuar gamet gamet Buna ziua...In lipsa locurilor de parcare in oras,de aproximativ 7 ani imi parchez masina pe trotuar,bineinteles fara a stinjeni circulatia pietonala(in ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar raser raser Buna ziua! In dimineata zilei de 29.03.2012, am coborat din apartament sa iau ceva din masina fiului meu. Masina era parcata pe trotuarul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi incadrata? johnnyb johnnyb Buna seara! Am si eu o problema mai delicata si ma intereseaza o parere avizata. Am depus o plangere impotriva unui proces verbal pt blocarea rotii. In ... (vezi toată discuția)