avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresa PV contraventie inexistenta conform Codului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresa PV contraventie inexistenta conform Codului postal

Buna seara,
Am primit o comunicare pt parcare pe spatiul verde de la Politia locala-PL sect6
Cautand strada si numarul de pe comunicare,am constatat ca nu are alocat cod postal,deci adresa nu exista.Poate fi motiv de nulitate relativa. Eu eram sau nu eram eu la acea adresa inexistenta? Pardon,Automobilul !
Multumesc.
Cum pot stii daca PV va fi intocmit de agentul contatator? Multumesc.
PS cand m-am intros la automobil,in urma telefonului primit de doamna PL,nu mi s-a intocmit PV de contraventie.Am fost privat de dreptul de a face mentiuni pe PV.
Multumesc pt .indrumari,nu pareri!
Va voi spune ce s-a mai intamplat!
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
niccu, utilizator
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 16:48, 9 Decembrie 2024
Nu-mi da nimeni Legea si articolul de lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda politia locala gabriel80 gabriel80 Buna ziua! am primit o amenda in cutia postala de la politia locala s6 , precum ca nu am comunicat datele solicitate prin informare nr....din data.. pentru a ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Solicitare date conducator auto guestgii guestgii Buna ziua, Am gasit pe 11.12 2023 in cutia postala un PV de inmanare/afisare a solicitarii si o \"Solicitare date de identificare\" pentru o parcare ... (vezi toată discuția)