avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresa PV contraventie inexistenta conform Codului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresa PV contraventie inexistenta conform Codului postal

Buna seara,
Am primit o comunicare pt parcare pe spatiul verde de la Politia locala-PL sect6
Cautand strada si numarul de pe comunicare,am constatat ca nu are alocat cod postal,deci adresa nu exista.Poate fi motiv de nulitate relativa. Eu eram sau nu eram eu la acea adresa inexistenta? Pardon,Automobilul !
Multumesc.
Cum pot stii daca PV va fi intocmit de agentul contatator? Multumesc.
PS cand m-am intros la automobil,in urma telefonului primit de doamna PL,nu mi s-a intocmit PV de contraventie.Am fost privat de dreptul de a face mentiuni pe PV.
Multumesc pt .indrumari,nu pareri!
Va voi spune ce s-a mai intamplat!
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
niccu, utilizator
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 10:44, 7 Februarie 2025
Nu-mi da nimeni Legea si articolul de lege?
Continui sa comunic: dupa ce am trimis fotografii si cu alti Parcatori aflati in aceeasi situatie ca si mine,cu toate trotuarele blocate,oamenii deplasandu-se cu carucioarele pe carosabil,zile la rand,si fara a avea in geam Instintari de la PL,parcari pe "spatii verzi ",mi-a fost trimis doar "avertisment " !!
Apreciez Politia locala! pt. ca nu m-a discriminat .
Multumesc tuturor care au vrut sa ajute.Voi incerca si eu la fel.Deci :la o instiintare,luati-o,cititi-o,vedeti ce spune Legea,si incercati sa fiti tratati ca toti ceilalti ! tratati cu calm.
La PV de contraventie,semnati-l dar cu menstiunea ca situatia nu corespunde cu realitatea. Apoi cautati sa demontati excesul de zel si discriminarea.
Fiti foarte atenti in jur,nu va pierdeti si mai ales sortati din sfaturi pe cele care va ajuta,nu pe cele care va acuza!
Nu va trebuie Avocat !
Dupa cum mi s-a raspuns,chiar e mai sigur fara.
Multa sanatate si cat mai putine contraventii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta obligatorie avocat la contestare amenda niccu niccu Buna ziua, La Instanta,,trebuie sa am un avocat la contestarea unui PV de contraventie? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara, politia locala opreste pe aleile din spatele blocurilor. ... niccu niccu Buna seara, Politia locala opreste pe aleile din spatele blocurilor. Ca sa amendeze pe cei care comit contraventii. Pe ei cine-i sanctioneaza? Se interzice ... (vezi toată discuția)
Notele de constatare pentru parcări neregulamentare ale poliției locale freesergiu freesergiu Referitor la acele note de constatare pe care Politia Locala le lasa sub stergatoarele masinilor pentru parcarile neregulamentare,exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)