avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Sunt în concediu de creștere copil de la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Sunt în concediu de creștere copil de la 3 la 7 ...

Bună ziua,
Sunt în concediu de creștere copil de la 3 la 7 ani și as dori sa înțeleg dacă pot genera venituri care sa nu depășesc 6 minimuri pe economie?
Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! care este valoare indemnizatiei de creștere copil ... Victor_b04 Victor_b04 Bună ziua! Care este valoare indemnizatiei de creștere copil cu handicap accentuat? Copilul are peste 3 ani (3ani și 3 luni). Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt gemeni patriciaz patriciaz Buna ziua! As dori si eu sa stiu daca indemnizatia pentru cresterea copilului cu handicap de la 3 la 7 ani se acorda pentru ambii copii, adica 900 ron in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.Mi-am reinceput activitatea la locul de munca pe data de 3septembrie2017 dupa 2 ani de concediu pentru ... (vezi toată discuția)