avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E posibil ca pista de biciclete sa fie lipita de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E posibil ca pista de biciclete sa fie lipita de casele oamenilor ...

E posibil ca pista de bicilete sa fie lipita de casele oamenilor ? Desi pana la sosea este destul loc. Bineinteles nu pe la oricine. La intrarea in comuna este lipita de case, la iesirea din comuna la distanta de case. In Ghidul lor nu am gasit nici o lamurire. Cert este ca au fost afectate casele in timp ce s-au construit pistele, crapaturi de tot felul iar cand iesi pe poarta chiar daca te asiguri nu esti in siguranta ca de dupa colt ar putea veni biciclistul.

Alte discuții în legătură

Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune Mihai-Marian Mihai-Marian Bună seara, apelez la experiența dumneavoastră pentru a mă lămuri într-o posibilă problema. Am cumpărat o casă în sectorul 5 având curte comuna cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor iesire indiviziune ssilvia ssilvia Buna ziua! Problema pe scurt este in felul urmator: o mostenire, 5 mostenitori. Unul din mostenitori (eu) doreste iesire din indiviziune, ceilalti nu. Am ... (vezi toată discuția)