Bună seara, apelez la experiența dumneavoastră pentru a mă lămuri într-o posibilă problema. Am cumpărat o casă în sectorul 5 având curte comuna cu inca 3 proprietari, cei care locuiesc nu sunt proprietari legali, suprafață totală a terenului intravilan este de 240m2, in urma contractelor de vânzare-cumpărare fiecare a obținut cota parte de teren intravilan plus construcții după cum urmează, vecinul C are cota de 3/24, vecinul A 5/24, vecinul T 4/24 si eu am cota de 12/24, de-a lungul curții pe partea stângă au toți cei 3 vecini construcțiile lipite una de alta plus curte, pe partea cealaltă, partea dreapta, pe toată lungimea curți am curte, construcție plus dependințe, intrarea în curte se face pe partea mea, poarta fiind lipita de peretele casei mele, distanta dintre mine și vecini este de aproximativ 3m, a-și dori să știu dacă pot cere ieșirea din indiviziune, care ar fi ce-a mai simpla variată, pot sa nu mai ofer loc de servitute vecinilor, ei având posibilitatea de a-și face poarta pe partea lor. Mulțumesc