avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenajarea unor spatii de garaje intr-o cladire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenajarea unor spatii de garaje intr-o cladire

buna ziua!
amenajarea unor spatii de gareaje intr-o cladire ca spatiu de depozit produse materiale sanitare este considerata reparatie capitala?
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Caen vanzare balastru, nisip , agregate mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Am intrat in posesia unui teren fara constructie pe el ( in baza unui contract decomodat cu ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru deschiderea unui restaurant RazvanSN RazvanSN In primul rand \"Buna ziua\" si bine v-am gasit pe acest forum . De curand am achizitionat un apartament la parterul unui imobil si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)