avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caen vanzare balastru, nisip , agregate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caen vanzare balastru, nisip , agregate

Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Am intrat in posesia unui teren fara constructie pe el ( in baza unui contract decomodat cu proprietarul spatiului), am fost la registrul omertului sa declar punct de lucru dar mi sa spus ca din cauza ca nu am cladire ( autorizatie de constuctie) nu am cum sa desfasor activitate pe el.Mentionez ca pe terenul respectiv eu aduc cu bascula agregate( nisip,balastru) pe care il vand mai departe tot cu bascula. Ma poate indruma si pe mine cineva cam ce cod CAEN as putea folosi ca sa ma pot duce sa autorizez puncrul de lucru? De la registru mi sa spus ca pot adauga pe el numai coduri CAEN care nu necesita constructie????:O:O:O:O#-o#-o#-o#-o. Va rog frumos daca poate sa ma ajute si pe mine cineva :sorry::((
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:59, 27 Octombrie 2024
Ordinul INS 337/2007 va lamureste!.
Pentru a deschide punct de lucru la ORC nu este necesara obtinerea unei autorizatii de constructii.
Daca aveti pe teren o baraca 9constructie provizorie) solicitati o adeverinta de la primaria in care se specifica ca detineti acel teren, cu o constructie provizorie ee teren, strada nr. si se poate deschide punct de lucru!
Succes!
Nu exista obligativitatea de a exista o constructie, pentru deschiderea punctului de lucru.

Coduri CAEN:

4613 Intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii
4673 Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare şi de încălzire
Această clasă include:
-comerţul cu ridicata al lemnului neprelucrat
-comerţul cu ridicata al produselor rezultate din prelucrarea primară a lemnului
-comerţul cu ridicata a vopselelor şi lacurilor
-comerţul cu ridicata al materialelor de construcţii:
-nisip, pietriş, etc.

-comerţul cu ridicata al tapetului şi produselor pentru acoperit pardoselile
-comerţul cu ridicata al sticlei plate
-comerţul cu ridicata al echipamentelor sanitare:
-căzi de baie, chiuvete, toalete şi alte articole sanitare din porţelan
-comerţul cu ridicata al clădirilor prefabricate
Va multumesc pentru raspunsuri si am reusit depunerea dosarului la ORNC cu codurile specificate de dumneavoastra.
Bună ziua
Pentru un depozit de agregate înregistrat la Registrul Comerţului este nevoie de autorizație și din partea Primărie?
Mulțumesc anticipat
uneori da, alteori nu. sunt decizii pe care le ia Consiliul Local. informati-va la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea si rindeluirea lemnului reyep reyep Buna ziua.Ce cod caen mai am nevoie pe langa codul 1610(Taierea si rindeluirea lemnului) pentru un gater (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)
Comert cu material lemnos tecaru_cecilia tecaru_cecilia Sunt pusa, in calitate de administrator de firma, sa aleg intre: a astepta plata in lei a facturilor emise pentru un X si a primi in compensare material ... (vezi toată discuția)