avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare produse handmade în piețe și târguri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare produse handmade în piețe și târguri

Bună ziua! Ce acte sunt necesare pentru a vinde produse handmade în piețe și târguri? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare produse lucrate manual - ce cerinte trebuie indeplinite? Roxie Roxie Buna ziua. Detin PFA pentru activitati de traducere si as dori sa adaug inca doua coduri caen pentru a putea vinde produsele lucrate manual de mine in cadrul ... (vezi toată discuția)
Vanzare în târguri, piețe. Firtat.Ilie Firtat.Ilie Bună seara! Sunt pensionar. Am certificat handicap accentuat. Ce acte îmi sunt necesare pentru a putea vinde în piețe și târguri produse vintage, ... (vezi toată discuția)
Inființare Întreprindere individuală Frequento Frequento Bună ziua Aș dori să mă ocup cu handmade, cutiuțe din lemn, articole de cadouri și să le pot vinde în târguri, piețe. Dacă am decis bine, aș ... (vezi toată discuția)