avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant pe apartament inchiriat de la firma
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant pe apartament inchiriat de la firma

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a face viza de flotant in apartamentul in care locuiesc si care este inchiriat de la firma cu contract ? (firma este a familiei, nu este problema de accept). Am nevoie de aceasta pentru a putea da copilul la gradinita din apropiere. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:30, 20 Noiembrie 2024
Pentru eliberarea dovezii de reședință, persoana interesată se adresează S.P.C.E.P. pe raza căruia locuiește temporar, unde depune personal următoarele documente:
a) actul de identitate, în original, care se restituie titularului după ce a fost verificată identitatea solicitatului;
b) documentul cu care se face dovada adresei de reședință, original și copie;
c) dovada achitării contravalorii dovezii de reședință.

Cornel Vasile a scris:

Pentru eliberarea dovezii de reședință, persoana interesată se adresează S.P.C.E.P. pe raza căruia locuiește temporar, unde depune personal următoarele documente:
a) actul de identitate, în original, care se restituie titularului după ce a fost verificată identitatea solicitatului;
b) documentul cu care se face dovada adresei de reședință, original și copie;
c) dovada achitării contravalorii dovezii de reședință.

Multumesc pentru raspuns. La punctul b) va referiți la contractul de închiriere ?
Este posibil să folosiți acest contract, dacă în el se specifică că spațiul v-a fost închiriat cu destinația de locuință, în vederea stabilirii domiciliului sau reședinței la adresa indicată.
De asemenea, contractul trebuie înregistrat în registrul de intrare-ieșire al societății, datat și ștampilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre o persoana fizica si un ii spidii99 spidii99 Am inchiriat un imobil,cu contract de inchiriere inregistrat la anaf pentru am deschide un ii,intro alta localitate fata de cea de domiciliu. Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)
Viză de flotant Mădălina Alexandra D Mădălina Alexandra D Bună ziua. Dacă eu stau în chirie cu contract înregistrat la finanțe nu e nevoie de prezența proprietarului pentru ca mie să mi se dea viza de flotant. ... (vezi toată discuția)
Implicarea uzufructului viager in obtinerea vizei de flotant Madalina1122 Madalina1122 Doresc sa obtin viza de flotant prin prezentarea la ghiseul de evidenta a populatiei cu proprietarul imobilului. Acesta sustine ca este necesara si prezenta ... (vezi toată discuția)