Bună ziua,
Locuiesc intr un bloc nou.
Locatari ai unor apartamente au inundație in baie - tavan, iar un locatar de la parter a fost inundat de doua ori - apa a refulat in bucătărie
Asociația de proprietari este in stadiul de înființare (judecătorie)
Dezvoltatorul imobilului refuza să verifice și să facă reparațiile, dacă este necesar. A spus că , in cazul celui de la parter căruia i a refulat apa in bucătărie de doua ori, este vina acelui locatar, pentru că , a aruncat ulei folosit de la prepararea mâncării, pe tubul de canalizare . Nu știu cum și a dat seama despre așa ceva. Le a spus acestora, să găsească un instalator, sa l plătească și să rezolve situația.
Eu sunt in CEX. As vrea sa i ajutați pe acești oameni, spunandu mi cum ar trebui sa procedăm legal.
Va mulțumesc anticipat!
Puteti face o expertiza tehnica extrajudiciara care sa stabileasca motivul refularii canalizarii. Gasiti un expert judiciar in specializarea instalatii, la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa tribunalul din judetul dvs. Motivul refularii este infundarea tevii de scurgere, dar aceasta nu este obligatoriu sa aiba drept cauza uleiul de la bucatarie. O alta cauza poate fi subdimensionarea tevii de refulare comune, la care sunt legate mai multe apartamente.
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)