avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine trebuie sa plateasca revizia anuala a centralei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine trebuie sa plateasca revizia anuala a centralei termice ...

Cine trebuie sa plateasca revizia anuala a centralei termice ? Propietarul sau chiriasul conform legii ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:40, 20 Noiembrie 2024
Proprietarul este cel care detine centrala. Chiriasul o poate folosi legal numai daca centrala este cu revizia la zi. In mod normal, in contractul de inchiriere se mentioneaza in clar ce plateste fiecare.
Pai nu este specificat in contract, intrucat propietarul nu a vrut sa faca unul, de asta am intrebat cine trebuie sa platesca revizia anuala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
proprietarul
Daca nu aveti contract, functioneaza mica intelegere. Logic, din punctul meu de vedere, cine foloseste centrala plateste si revizia.
Daca n-aveti contract de chirias, si proprietarul nu vrea sa plateasca revizia ISCIR, riscati sa ramaneti acum in iarna fara caldura, si fara apa calda.

Revizia ISCIR costa chiar sub 200 lei la unele firme.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De când mi-am instalat centrala termică de apartament, reviziile care se fac din doi în doi ani au fost... doar pe hârtie. as vrea să mă lămuresc: în ce constă cu adevărat acea revizie? Unneinformat Unneinformat Buna ziua. De cand mi-am instalat centrala termica de apartament, reviziile care se fac din doi in doi ani au fost... doar pe hartie. Adica, se uitau cand a ... (vezi toată discuția)
Iscir pentru centrala de acasa? ? robertmihairadu robertmihairadu S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)
Legea 64/2008 Daniela1102 Daniela1102 Bună ziua, Am fost contactată astăzi de o domnișoară care a spus că ,cf legii 64/2008 am obligativitatea de a efectua ANUAL revizia centralei termice ... (vezi toată discuția)