avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La ce se referă imobil extrabular? Am cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La ce se referă imobil extrabular? Am cumpărat ...

Bună seara!
La ce se referă imobil extrabular?

Am cumpărat un teren intravilan pe care apare în cf o construcție fără acte de 21 mp. Am cerut de la notar o adeverință unde apare ca sunt proprietar pentru a merge să fac contract la electricitate și pe acea adeverință mi s-a scris ca imobilul e extrabular deși în CF ȘI ÎN CONTRACTUL DE VÂNZARE CUMPĂRARE APARE CA ȘI CONSTRUCȚIE FARA ACte.

mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:29, 19 Noiembrie 2024
Adică nu este intabulata în Cartea funciară.
Exista în realitate, exista în Cartea funciară a terenului, dar nu este intabulata, neavând acte de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Carte funciara teren - apartament cumparat cu legea 112/1995 Alexpunctdinu Alexpunctdinu Buna seara, Am o intrebare: am un apartament pe care l-am cumparat in 2011 de la AFI prin legea 112/1995. I-am facut intabulare si cadastru, iar in ... (vezi toată discuția)
Inscriere hotarire judecatoreasca in cf si intabulare conform hotariri judecatoresti respective Gigi_78 Gigi_78 Exista o hotarire judecatoreasca in ce priveste o proprietate imobiliara, in urma unei revendicari imobiliare, a parintilor catre mine, print-un contract de ... (vezi toată discuția)