avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună tuturor ! Aș avea nevoie de un mare ajutor . Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună tuturor ! Aș avea nevoie de un mare ajutor . Am făcut ...

Bună tuturor ! Aș avea nevoie de un mare ajutor . Am făcut un credit pe firmă de 22500 de euro acum un an jumătate din care 19000 i-am folosit pentru achiziționarea unei mașini . Problema este ca , eu atunci fiind la începutul activități mele pe firmă și neștiind prea multe , am scos aia 19000 din firmă printr-un transfer bancar și am achiziționat mașina pe persoană fizică și de restul 3500 tot chestii pe persoană fizica . Bani acuma apar nejustificați în firmă și plătesc dividende pe ei . Care ar fi o variantă să rezulte ca bani justificați și să nu mai plătesc dividende pe o sumă atât de mare ? Mulțumim

Alte discuții în legătură

Plati făcute de o societate unei persoane fizice ancatod ancatod Buna ziua, Îmi puteți spune va rog dacă o societate poate transfera unei persoane fizice o suma mai mare de 10000 de lei? Și cum ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren de pe persoana fizica pe firma Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Am o intrebare. As dori sa vand un teren de 1500 mp de pe persoana fizica pe firma care este tot pe numele meu si as vrea sa ca pretul sa fie de ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care incaseaza venit din dividende editnyulas editnyulas Buna ziua o persoane fizica care incaseaza venit din dividende o suma mare si vrea o parte sa ridice cash si o parte sa transfere in alt cont care este deschis ... (vezi toată discuția)