avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am primit doua mandate postale (o suma de bani) dar nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am primit doua mandate postale (o suma de bani) dar nu cuponul ...

am primit doua mandate postale( o suma de bani ) dar nu cuponul de pensie ( invaliditate) ,data puneri in plata era de 7 iulie si nu am primit pana acum nimic supliniez ca sunt nou ca pensionar.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! recent am fost pensionat de invaliditate. am primit ... MeszarosM MeszarosM Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. Am primit prima indemnizatie pe doua luni dar nu scrie niciunde cat e pensia lunara ? De unde pot sa aflu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate. SorinBv SorinBv Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 222 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate ? cat este minim, 79 lei ? sau 350 lei / luna care este adevarul ? ContSters241026 ContSters241026 Buna ziua,doresc a intreba cunoscatorii in domeniu.Am o cunostiinta care este foarte nedumerita in cea ce priveste pensia de invaliditate minima. Mai pe scurt ... (vezi toată discuția)