avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața! Am aflat de poprirea pe cont pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața! Am aflat de poprirea pe cont pentru o amenda ...

Bună dimineața! Am aflat de poprirea pe cont pentru o amenda din anul 01.02. 2017. Menționez că nu am primit nici o norificare la adresa de domiciliu cu privire la necesitatea plății acelei amenzi. Este adevărat că între timp mi-am schimbat adresa de domiciliu, acel imobil fiind vândut dar asa cum mi-au găsit contul bancar puteau sa îmi găsească și nouă adresă prin care să mă notifice despre această amendă despre care îmi amintesc că am și contestat-o la Poliție. Am avut și mențiuni în procesul verbal și după 7 ani sa îmi faci poprire ? Pai ce spune art 14 , alin 2 din OG2? De ce nu mi-au trimis notificări la noua adresa de domiciliu? Ce trebuie sa fac ca să contest această poprire? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
olidan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:45, 20 Noiembrie 2024
Daca contestați și câștigați anulați amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire executorie caterinaioana caterinaioana Buna ziua!Acum doua zile,verificandu-mi online contul bancar,am constatat ca am o poprire executorie pe salariu.Am mers la banca insa cei de acolo nu au stiut ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont a unei persoane fizice, de catre fisc deiu69 deiu69 Buna ziua! As dori daca se poate o lamurire in legatura cu puterea fiscului de a pune poprire pe un cont la [BANCA]! Povestestea sta in urmatorul fel: sotia ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cine este raspunzator de ea :soferul sau firma LEY LEY BUNA ZIUA, rugamintea mea este sa ma lamuriti si pe mine in dilema cu care ma confrunt.Am primit astazi, 01.02.2010, de la Compania Nationala de ... (vezi toată discuția)