buna tuturor,
cum pot trimite o notificare tuturor mostenitorilor ca sa le aduc la cuniostinta ca nu si-au indeplinit indatoririle referitor la plata intretinerii cf procente mostenite la proprietatile mostenite? aveti un model de notificare va rog? asta inainte sa ajungem in instanta .Multumesc
Subsemnatul, ca aduc la cunoștință ca...
Nu ajuta modelele, depinde ce intretinere, când, de ce nu s-a reglat la dezbaterea moștenirii etc.
De asemenea, dacă vreți sa fie puși în întârziere, atunci scrisoare cu conținut declarat sau alta modalitate similara. Conținutul însă ar fi important.
Buna seara,
Este de dorit ca notificarea sa fie trimisa prin avocat, cu mentiunea ca, in cazul in care nu este platit debitul restant, mostenitorii pot fi actionati in instanta, fiind obligati, in mod distinct, si la plata cheltuielilor de judecata.
buna ziua ,multumesc de raspuns. Am reglat la succesiune procentele tuturor mostenitorilor .5 mostenitoare ,2 cu 25% si 3 cu 75 %.Ne-am inscris pe rol la ditl. Dar de un an de zile doar eu si sora mea platim intretinerea .Celelalte ne fac necazuri pentru ca nu vrem sa le vindem un apartament cu o suma infima .Din acest considerent vreau sa le trimit o notificare prin care sa le aduc la cunostinta ca timp de un an de zile nu si-au platit partea lor de intretinere cf procente mostenite si ca imi datoreaza x sume de bani .Vreau sa le instiintez printr-o cale legala ca altfel nu o scot la capat cu ele .Cele cu 25% vor sa cumpere cel 75 % cu numai 20.000 euro .Nu se poate,pretul este infim vis a vis de valoarea reala de piata.De aici problema .Vreau sa arat instantei in caz de proces ca au fost rau intentionate .
Ca sa o folositi in instanta, sa fie buna pentru probatoriu trebuie sa vorbiti cu un avocat, asa incat sa v-o faca ca sa va serveasca cat mai bine intereselor actuale si/sau viitoare.