avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Daune bresa securitate, GDPR
Discuție deschisă în

Daune bresa securitate, GDPR

Buna ziua,

Am o intrebare legata de o situatie referitoare la GDPR, mai exact o bresa de securitate care s-a produs la un magazin si astfel datele mele au ajuns peste tot pe internet. De cand s-a produs atacul cibernetic la magazinul respectiv, mai exact fix a 2a zi dupa ce a aparut anuntul in presa, am fost bombardat de mesaje spam prin sms, WhatsApp si skype iar apoi sunat in fiecare zi de tot felul de numere din strainatate, dar si din Romania de la tot felul de firme.

As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez in astfel de situatii. O sa fac o sesizare la firma la care a avut loc bresa, dar nu vreau sa raman doar cu o sesizare interna pierduta avand in vedere ca acum sunt nevoit sa imi schimb toate datele (nr. tel, email) si toate conturile asociate cu aceste date.

Pot fi cerute daune si despagubiri in astfel de cazuri?

Alte discuții în legătură

Spam prin sms. nu este ilegal să hartuiești pe cineva cu mesaje, nedându-i posibilitatea să se dezaboneze? pradan pradan Buna ziua, Tot primesc spam prin sms de la 4 numere de Vodafone facand reclame la lenjerii-shop.ro Am inteles ca vodafone a mai fost amendat pentru sms ... (vezi toată discuția)
Inselaciune robbil robbil Buna seara! Unei persoane i-a fost promis prin email/SMS ca i se va da in mod \\"gratuit\\" un telefon nou cu conditia ca persoana respectiva sa achitizioneze ... (vezi toată discuția)
Google gdpr + prejudicii individ in online vezecs vezecs Google GDPR + Prejudicii individ in online - Problema sau totul ok? Buna ziua, Sa va povestesc pe scurt, detin multiple website-uri online unde sunt ... (vezi toată discuția)