avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua. Varul meu este primarul unei comune. Iar ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua. Varul meu este primarul unei comune. Iar eu sunt ...

Bună ziua. Varul meu este primarul unei comune. Iar eu sunt consilier local. Pot fi ales viceprimar?
Cel mai recent răspuns: dorin120112 , utilizator 18:17, 20 Noiembrie 2024
Da, puteti fi ales viceprimar.
Mulțumesc frumos

Cornel Vasile a scris:

Da, puteti fi ales viceprimar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese si incompatibilitate sinai sinai In urma alegerilor locale din iunie 2016 un partid politic a castigat in consiliul local al unei localitati un nr de 4 consilieri. Sa trecut la constituirea ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea viceprimarilor al consiliului local gheniga gheniga Buna ziua Am si eu o intrebare. Intr-o comuna ,din cauza incapatanarii primarului,a fost schimbat viceprimarul. I-au fost retrase atributiunile,si a fost ... (vezi toată discuția)
Viceprimar fara bacalaureat TudorEmilia TudorEmilia Buna seara, poate ocupa un consilier local functia de viceprimar daca are doar scoala profesionala? sau necesita si bacalaureatul, studii superioara ... (vezi toată discuția)