avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 9% pentru achizitia unui al doilea apartament in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 9% pentru achizitia unui al doilea apartament in 2025?

Buna ziua! Am achizitionat in 2022, pe persoana fizica un apartament cu suprafata mai mica de 120 mp si sub valoarea de 600.000 lei si am beneficiat de TVA redus de 5%. Doresc sa stiu daca mai pot achizitiona unul in 2024 sau 2025 cu suprafata mai mica de 120 mp si sub valoarea de 600.000 lei pentru care sa beneficiez de TVA redus de 9%. Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Cota de tva la vanzare apartament ionutlascu1993 ionutlascu1993 Salutare, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns legat de cota de TVA. In anul 2022 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare in care era mentionata ... (vezi toată discuția)
Tva la achiziționarea imobil? vconceptv vconceptv Buna ziua.In anul 2023 am achiziționat împreună cu soția un apartament nou cu TVA redus 5%. Am dori în anul 2024 să achiziționăm o alta locuință ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)