avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara , despre speță mea , am primit o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara , despre speță mea , am primit o condamnare , pt ...

Buna seara , despre speță mea , am primit o condamnare , pt furt de curent acum 4,5 ani , însă partea vătămată Anica , Enel , a făcut apel .
Daca îmi poate spune cnv , pot primii o sentință mai gravă la apel ??
Cel mai recent răspuns: Georgecolonesti , utilizator 17:55, 22 Noiembrie 2024
Sentință fiind amânare la pedeapsa .
Da, poți primi o pedeapsă mai gravă. Acum depinde și ce anume din Sentință au apelat. Dacă au apelat doar aspectele care țin de latura civilă, atunci nu ar fi afectată amânarea aplicării pedepsei.
Și pot face apel , sau se da fara drept de apel , definitiva ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agravarea situatiei inculpatului in apel - apel declarat de inc. si partea civila rosica rosica Apel facut de condamnat cat si de partea civila ,celui condamnat i se mai poate une la pedeapsa ?iar partea civila a facut totodata apel ,asta inseamna ca ... (vezi toată discuția)
Inchisoare lute lute deci am doua fapte: 1-prima fapta furt de buzunare savirsita in martie 2008 la care sentinta definitiva a fost luna trecuta adica februarie 2010 de 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)