avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Modificare sediu social din fara activitate in cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Modificare sediu social din fara activitate in cu activitate - retroactiv

Buna,
Am sediu social fara activitate la sediu (PFA) din 2020. Recent am vazut legea din 1 ianuarie 2024 care se obliga sa ai sediu social cu activitate daca doresti sa ai anumite deductibilitati. Oare reusesc daca merg la ANAF / Registru si se spun ca as dori sa imi modifice in sediu social cu activitate, dar de la inceputul lui 2024? Si daca da, ce trebuie facut mai exact? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:10, 21 Noiembrie 2024
Buna ziua

Oare reusesc daca merg la ANAF / Registru si se spun ca as dori sa imi modifice in sediu social cu activitate, dar de la inceputul lui 2024?

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor, am infiintat acum 8-10 zile un pfa cu norma pe ... AndraNecula AndraNecula Buna tuturor, Am infiintat acum 8-10 zile un PFA cu norma pe venit (cod caen 6202) cu sediu social fara activitate. Activitatea mea se desfasoara in afara ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Macaret Macaret Buna ziua. am infiintat recent un PFA, avand ca activitate realizarea software-ului la comanda. Sediu Social este in apartamentul proprietate personala. Am ... (vezi toată discuția)