avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Responsabilitatea tevilor de scurgere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Responsabilitatea tevilor de scurgere

Buna ziua,

Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc vechi.
La etajul 3, din sifonul de scurgere de la baia mea si din vasul de wc, coboara 2 tevi din tavan si se combina si intra in perete unde este ingropata coloana de scurgere. Tevile coboara cam 50cm din tavan si cam la 20cm fata de perete.

Daca se strica ceva la acele tevi vizibile in baia vecinului, vecinul spune ca e treaba mea, ca e teava mea (la el in casa).

Este responsabilitatea mea? As dori sa inteleg din punct de vedere legal cum trebuie interpretata situatia.

Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 01:18, 21 Noiembrie 2024
Aveti aici www.avocatnet.ro/forum/discu...

Unde am mai discutat si ne-am spus parerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu apa postaluipi postaluipi Buna ziua, As vrea sa ma indrumati in urmatoarea problema: cu 4 ani in urma am cumparat un apartament la etajul 4/4 si mentionez ca personal nu am facut nici ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Pareri ( si probleme ) asociatii de proprietari mihaiu mihaiu buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva pareri referitoare la partile comune si proprietatile particulare ale persoanelor / proprietari care apartin ( sau ... (vezi toată discuția)