avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Pot circula cu masina făcând asigurare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Pot circula cu masina făcând asigurare pe numele ...

Buna seara! Pot circula cu masina făcând asigurare pe numele meu ?dat fiind ca masina a trecut prin n maini si nu mai are fiscal?dar inca mai este in circulație si/ sau daca se mai poate trece oe numele meu,mersi
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:10, 21 Noiembrie 2024
Asigurarea se face pe numele celui din talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism mosorflorin mosorflorin Buna seara, saptamana trecuta am cumparat o masina din targul de masini , masina este inscrisa in circulatie , actele sunt valabile pana in 2018,am facut actul ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca cumpar un autoturism de la o persoana care nu e proprietar? alexandrescovici alexandrescovici datele problemei sunt urmatoarele: am gasit o masina , cu nr de bucuresti , care se afla in posesia unei persoane din buzau.respectivul detine talon,carte,itp ... (vezi toată discuția)
Mașina cu probleme alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, va rog sa ma ajutați in următoarea probleme. Pentru masina mea veche am facut o împuternicire procura notar sa o radieze si sa o scoată din ... (vezi toată discuția)