avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca nu am realizat 25% din cifra de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca nu am realizat 25% din cifra de afaceri in Romania, ...

Buna ziua! Daca nu am realizat 25% din cifra de afaceri in Romania, in ultimul an si am depus actele pentru formularul A1 este posibil sa nu mi-l acorde?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 21 Noiembrie 2024
Nu avem de unde sa stim ce decizie va lua Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)
Agentia de munca temporara karpathian karpathian Este posibil ca deschizand nou o agentie de munca temporara sa nu m-i se poata elibera formularul A1 ? mai mult de atat aceasta agentie este creata ca sa poata ... (vezi toată discuția)
Formular a1 dorota dorota Buna ziua, am o intrebare daca se poate si anume -Un angajator imi trimite contractul de munca si mi-a transmis ca am nevoie de formularul A1, cum pot sa ... (vezi toată discuția)