avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Din APROPOURI-le lui Cilibi Moise
Discuție deschisă în

Din APROPOURI-le lui Cilibi Moise

Din "APRPOURI"-le lui Cilibi Moise:

- Ce deosebire este intre o roata de car si un avocat? Roata striga ca sa o ungi, pe avocat trebuie sa-l ungi ca sa strige.
- Dintr-un proces, adeseori doar avocatul castiga.
- Doctorul in drept este intocmai ca arcusul de la vioara; pana nu-l ungi nu merge.
- Doctorii in legi sunt intotdeauna veseli. Si cand pierd, tot castiga.
- Cand va viziteaza doctorii in medicina trebuie sa scoateti limba, dar la doctorii in legi trebuie sa scoateti punga.
- Sunt doctori in drept care vorbesc pe cat stiu, si altii care stiu ce vorbesc.
- Cea ce se cere astazi unui avocat este putin cap si multa gura.
- Sunt doua feluri de avocati: unii care castiga o pricina stramba si altii care pierd o pricina dreapta.
- Sunt unii doctori in medicina nestudiati cere trimit pe un om la groapa, si unii doctori in legi nestudiati care trimit pe acuzati la temnita.

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere. in baza carui art.de lege trebuie dat in judecata un locatar cu datorii? mihaela2007 mihaela2007 unul dintre locatari are o datorie de 10000 ron si dorim sa-l chemam in instanta.ce art.de lege trebuie invocat, mai precis cum ne vom motiva actiunea? (vezi toată discuția)
Recurs impotriva suspendarii / perimarii pifulet pifulet pe scurt, in anul 2008 fac o contestatie impotriva unui p.v de contraventie la legea circulatiei, la primul termen de judecata din data de 21.10.2008 instanta ... (vezi toată discuția)
Minor batut PopLoredana PopLoredana buna seara as dori sa intreb si eu ce as putea sa fac?fratele meu de 17 ani a fost batut intru-un club de dj care lucra acolo de 28 anii dintr-un motiv foarte ... (vezi toată discuția)