avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Intre anii 88\'-89\' am lucrat la CCIAG- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Intre anii 88'-89' am lucrat la CCIAG- Centrala de ...

Buna ziua. Intre anii 88'-90' am lucrat la CCIAG- Centrala de Constructii Industriale Antrepriza Biblioteca Nationala Bucuresti, iar acum doresc sa scot o adeverinta de vechime pentru pensionare. Stiti cumva unde gasesc arhiva? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
MadalinaStoica, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada 1986 - 1989, am lucrat ca inginer stagiar ... sorincioca sorincioca Buna ziua, In perioada 1986 - 1989, am lucrat ca inginer stagiar in cadrul Antreprizei de Constructii Industriale Bucuresti - Brigada de Constructii ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati ! nici arhivele nationale nu ... nicoletanicoleta nicoletanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A ... (vezi toată discuția)