avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am următoarea speță: Firma cu asociat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am următoarea speță: Firma cu asociat unic - cetățean ...

Buna ziua,
am următoarea speță: Firma cu asociat unic - cetățean străin, constituita si înmatriculată in anul 2007, an in care a si achiziționat un bun imobil, constând in teren pe raza municipiului Arad.
Din motive care imi sunt necunoscute, momentan, firma a fost radiata. Bunul imobil care este deținut de către persoana juridica, acum, insa, in teorie, ar trebui sa revină asociatului; Unde caut, cum caut, ce trebuie sa fac sa aflu stadiul in care se afla bunul imobil - O.N.R.C. face din oficiu documentația aferenta situației? Nu am putut inca sa verific înscrisul de pe extrasul de carte funciara, aferent imobilului. Va rog, daca este posibil, îndrumare. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

înmatriculare autoturism fără titlu de proprietate cart cart Am fost asociat majoritar la un SRL care a fost radiat din oficiu, după o perioadă de suspendare. Dar a rămas un autoturism înmatriculat pe firma radiată, ... (vezi toată discuția)
Recuperare imobil de pe firma radiata badb0023 badb0023 Buna ziua,as vrea sa stiu cum pot trece un teren de pe o firma radiata din oficiu de catre registru comertului in baza legii 314/2001 articolul 5 (3) in anul ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate cu teren in patrimoniu cributi cributi Buna si bine v-am gasit. Sunt un proaspat utilizator asa ca implor ingaduinta. Intrebarea mea ar fi : intentionez sa incep procedura dizolvarii voluntare ... (vezi toată discuția)