avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un imobil care era inchiriat. Chiriasa a decedat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un imobil care era inchiriat. Chiriasa a decedat in imobil ...

Am un imobil care era inchiriat. Chiriasa a decedat in imobil (cel mai probabil accidental, avand in vedere ca era incuiata pe dinauntru). Asta s-a intamplat pe 23 octombrie (miercuri). Seful politistilor care au venit la caz mi-a spus ca luni sa fac o cerere la parchetul de pe langa judecatoria bucuresti prin care sa solicit desigilarea imobilului. Ceea ce am si facut, via email, deoarece nu mai eram in localitate. Niciun raspuns. Pe 6 noiembrie am sunat si mi s-a recomandat sa fac o noua cerere via email prin care sa solicit urgentarea desigilarii. Am facut asta, tot via email. Niciun raspuns. Pe 14 noiembrie am fost fizic la parchet, in orele de relatii cu publicul, unde mi s-a spus ca cererile mele de pe email figureaza, dar "nu stiu de ce nu a raspuns dl procuror si nici nu-l putem suna sa aflam" si am fost indrumat sa mai fac o cerere scrisa de data asta, unde sa specific si numarul de dosar (pe care mi l-au dat ei) si faptul ca e a 3-a revenire in legatura cu desigilarea. Am facut asta, niciun raspuns. Deja a trecut aproape o luna timp in care nu s-a intamplat nimic. Are cineva vreo idee de ce as putea face in continuare? Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
autoritatile au inca probleme cu digitalizarea (ex.: BNR solicita de la furnizorii de servicii facturi cu stampila). Trimiteti scrisoare cu confirmare de primire sau imputerniciti pe cineva sa se ocupe de situatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Ați putea formula o cerere în fața instanței pentru desigilarea apartamentului.

editat

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani e.on bianca2020 bianca2020 Buna ziua,in urma cu 2 saptamani am facut o programare pentru desigilare-resigilare contor la E.ON Energie. Am platit taxa de 250 de lei pe loc.Programarea a ... (vezi toată discuția)
Blocare acces locuinta Imira Imira Sunt divortata, dar locuim in continuare in acelasi apartament. Fostul sot mi-a blocat usa de vreo cateva ori sub diferite pretexte, reusind cu greu sa intru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.va rog frumos , daca se poate , sa ma ajutati in urmatoarea ... Moscu Marius Moscu Marius Buna ziua.Va rog frumos , daca se poate , sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Proprietra unei garsoniere cf.3 , situata in cartierul Ferentari,zona Zabrauti ... (vezi toată discuția)