Am un imobil care era inchiriat. Chiriasa a decedat in imobil (cel mai probabil accidental, avand in vedere ca era incuiata pe dinauntru). Asta s-a intamplat pe 23 octombrie (miercuri). Seful politistilor care au venit la caz mi-a spus ca luni sa fac o cerere la parchetul de pe langa judecatoria bucuresti prin care sa solicit desigilarea imobilului. Ceea ce am si facut, via email, deoarece nu mai eram in localitate. Niciun raspuns. Pe 6 noiembrie am sunat si mi s-a recomandat sa fac o noua cerere via email prin care sa solicit urgentarea desigilarii. Am facut asta, tot via email. Niciun raspuns. Pe 14 noiembrie am fost fizic la parchet, in orele de relatii cu publicul, unde mi s-a spus ca cererile mele de pe email figureaza, dar "nu stiu de ce nu a raspuns dl procuror si nici nu-l putem suna sa aflam" si am fost indrumat sa mai fac o cerere scrisa de data asta, unde sa specific si numarul de dosar (pe care mi l-au dat ei) si faptul ca e a 3-a revenire in legatura cu desigilarea. Am facut asta, niciun raspuns. Deja a trecut aproape o luna timp in care nu s-a intamplat nimic. Are cineva vreo idee de ce as putea face in continuare? Multumesc.
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
autoritatile au inca probleme cu digitalizarea (ex.: BNR solicita de la furnizorii de servicii facturi cu stampila). Trimiteti scrisoare cu confirmare de primire sau imputerniciti pe cineva sa se ocupe de situatie.
Blocare acces locuinta
Imira
Sunt divortata, dar locuim in continuare in acelasi apartament. Fostul sot mi-a blocat usa de vreo cateva ori sub diferite pretexte, reusind cu greu sa intru ... (vezi toată discuția)