avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna as dori sa știu cât e salar minim pe economie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna as dori sa știu cât e salar minim pe economie in alimentație. ...

Buna as dori sa știu cât e salar minim pe economie in alimentație. Urmează să mă angajez și mi-a propus contract de munca la 6ore apoi prelungire dp 3 Luni la 8 ore cu minim pe economie într-un laborator de prăjitură mic de familie cu un SG angajat eu fiind a 2. Firma fiind srl.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:04, 22 Noiembrie 2024
în sectorul agricol și industria alimentară – salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată este de 3.436 lei lunar pentru un program normal de lucru în medie de 165,333 ore pe lună, reprezentând 20,782 lei/oră. A

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nepasare?? dan1001 dan1001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu salarizarea mea. Lucrez la o firma ce are doua puncte de lucru declarate ca si ... (vezi toată discuția)
Este obligat un angajator din industria alimentară să mărească ... Eliberarea Eliberarea Este obligat un angajator din industria alimentară să mărească salariul la 3000 lei daca nu realizează o cifră de afaceri de 80 la sută? (vezi toată discuția)
Remunerație zilnică brută zilier in domeniul agriculturii nina.m nina.m Avand in vedere ca art. III alin. (1) și (2) din Legea nr. 135/2022, a fost abogat considerati ca de la 01/11/2023 salariul minim brut grantat in plata ... (vezi toată discuția)