avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... tatuata prost
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

tatuata prost

Buna ziua! Am o intrebare prosteasca.
Am fost tatuata de curand si tatuatorul mi-a distrus tatuajul existent si m-a tatuat foarte urat. Sunt foarte dezamagita si costa mult sa il sterg. Pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Mihaela456 , utilizator 11:48, 25 Noiembrie 2024
Teoretic un proces daca poti face dovada cum arata tatuajul inițial,ce anume ai solicitat,dovada executarii noului tatuaj la salonul x etc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc! si cum pot face dovada ca am facut tatuajul acolo?
cu bonul. banuiesc ca nu aveti
nu, a refuzat sa imi dea bon dar in conversatii recunoaste ca m-a tatuat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatuarea: moda, protest sau automutilare? Radu Gabrian Radu Gabrian In numele modei mii de oameni sunt gata sa isi transforme propriul corp intr-un exponat de muzeu,chiar cu riscurile unor complicatii,de multe ori ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli dupa tratament gresit la o clinica de estetica bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua. Am facut,la o clinica din Bucuresti, clinica care se ocupa cu tratamente estetice, o interventie denumita \\\\"micropigmentarea scalpului\\\\". Mai ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)