avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... M-am trezit cu poprire pe conturi. Executare silita ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

M-am trezit cu poprire pe conturi. Executare silita fara instiintare. ...

M-am trezit cu poprire pe conturi.
Executare silita fara instiintare.
Nu am fost instiintata nici când banca a cesionat creanta cardului de credit din 2008 către firma de recuperare.
Suma este de 3044lei
În condițiile aste ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:21, 22 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestație la executare in termen den15 zile de la data la care ați aflat despre poprire dacă actele de executare nu v au fost comunicate.Necomunicarea contractului de cesiune nu e argumentul principal ci eventual altele..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Sold neplatit cmgroup_08 cmgroup_08 Va rog sa imi explicati urmatoarea situatie : card de credit neplatit, in 31.05.2016 banca actualizeaza informatiile la biroul de credit si transmite : \" sold ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)