Etsy123 a scris:
Nu cred ca este platita , multe persoane fac asta din mila fata de animale . Daca mai insistati putin poate reusiti sa-l luati inapoi , banuiesc ca v-ati atasat deja de el , doar trebuie s-o convingeti pe doamna aceea ca pisicutul are toate conditiile , cu vorba buna o sa obtineti mai mult decat daca incercati pe alte cai . Va doresc mult succes , sa ne tineti la curent .
Nici nu cred ca isi permite sa ingrijeasca atatea animale cu mancare speciala, tratamente si atatea vizite la medic dintr-un salariu ca angajat la un magazin cu produse pentru animale. Si timp sa stea sa caute stapani si sa posteze mereu despre ele, ceva tot e acolo, pe langa ce business-uri o mai face ea. Am incercat sa insist acum, spunand ca nu vreau sa ma cert dar totusi nu e okay ce face. Mi-a spus sa ne vedem la sectie si sa vorbesc cu avocatul ei. Cu ea nu se poate altfel, vad ca. M-am atasat enorm de el, normal…Acum nu stiu cum o sa dovedeasca ea politiei ca pisicul a fost ranit cand el nu era de fapt…dar nu ii e frica si cred ca se are cu cineva mai mult ca sigur, nu stiu ce sanse mai am eu, ca o persoana normala prinsa la mijloc in tot dezastrul asta, pentru un moment de negandire si prostie de-al meu.