avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, ocup o poziție destul de joasa in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, ocup o poziție destul de joasa in cadrul companiei, am ...

Buna, ocup o poziție destul de joasa in cadrul companiei, am responsabilități superioare poziției (pe motiv că lucrez bine, fara sa am bonus sau nimic în plus în afara de laude). Recent am comis o eroare și am primit scrisoare oficială de mustrare că nu am fost in stare să îndeplinesc sarcina respectiva la nivelul cerut de poziția pe care Nu o ocup. Am șanse în instanță sau cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 22 Noiembrie 2024
Mustrarea ca sancțiune nu este menționată in Codul Muncii.

Dar ca orice decizie poate fi contestata în instanță

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post translator DEVI DEVI buna ziua,va rog sa ma ajutati in intocmirea fisei postului de translator.va multumesc anticipat. va rog sa-mi scrieti pe adresa braila_personal@yahoo.com. (vezi toată discuția)
Fisa postului snow_white snow_white Va rog sa ma ajutati cu fisa postului pentru traducator,editor corector editura carte. (conditii, responsabilitati, norna de lucru etc.)Va multumesc foarte mult (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)