avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Bunica mea care a decedat de mai bine de 20 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Bunica mea care a decedat de mai bine de 20 ani are ...

Buna ziua,

Bunica mea care a decedat de mai bine de 20 ani are 2 copii respectiv tatal meu si sora acestuia.
Bunica mea locuia impreuna cu tatal meu intr un apartament in care acesta a continuat sa locuiasca si dupa decesul ei, el platind toate taxele necesare si avand grija de imobil.
Dupa tot acest timp nu s a facut succesiunea. Problema este urmatoarea: bunica mea avea un nume de familie , tata un alt nume si sora acestuia altul.
Care este primul pas de facut pentru a realiza succesiunea acum dupa atata timp…?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
Radulescu202, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:48, 22 Noiembrie 2024
adunati documentele si consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaela n. mihaela n. Buna ziua. As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie si cam care sunt costurile unei astfel de actiuni: Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere diandra72 diandra72 Buna ziua,tatal meu,de 78 ani,doreste sa faca un contract de intretinere si sa treaca casa pe numele meu,sotia lui,mama mea a decedat acum 3 ani,nu a facut ... (vezi toată discuția)