avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN pentru import-ambalare-distributie fructe uscate?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN pentru import-ambalare-distributie fructe uscate?

Buna ziua. ce cod CAEN este necesar sa autorizez pentru activitatea de import-ambalare-distributie fructe uscate? De asemenea, daca ma puteti ajuta cu informatii privind autorizatiile/conditiile de indeplinit pentru faptul ca activitatea presupune ambalarea (din vrac in portii mici) a fructelor uscate. Oare pot sa incep intrr-o anexa a casei in care locuiesc? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Înființare srl - amestecuri de legume și fructe măcinate cristiursea cristiursea Bună ziua. Doresc să înființez un SRL, cu sediul social în apartamentul în care locuiesc, prin care să desfășor următoarele activități: - ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)